Sıfır araç almak isteyenler bu fırsat kaçmaz: En ucuzu 675 bin en pahalısı 1,5 milyon…

Çin’den gelen yeni marka ve modellerle Türkiye’nin araç pazarı büyümeye devam ediyor. Ülkemize gelmesi beklenen 10 modelden bahsedilirken, yeni araçlar trafiğe çıkmak için hazırlanıyor. Herkesin dikkatini çeken 6 yeni model, milyonlarca kişinin araç sahibi olmasını sağlayacak.

ÇİN’DEN YENİ MODELLER PİYASADA

Türkiye araç piyasası her geçen gün daha da çeşitleniyor. Çin’den gelen birçok marka ve modele yenileri eklendi. Son olarak Chery markası ve modelleriyle Türkiye gündemini sarsan Çin araç piyasası, yeni marka ve modeller ile gündeme geldi.

Her geçen gün çeşitlenen Türkiye araç piyasası, Çin’den gelen birçok marka ve modelle daha da genişledi. Son olarak Chery markası ve modelleriyle Türkiye gündemini salladı, Çin araç pazarı ise yeni marka ve modellerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Piyasaya toplamda 6 farklı araç sunarak, araç sahibi olmayı hedefleyen bir yaklaşım benimsemekte. Bu yeni modeller, 2 benzinli SUV, 2 benzinli ticari ve 2 elektrikli ticari araç içermekte. Çinli DFSK, Türkiye pazarında yeni modellerini sunarak dikkat çekiyor. Beklenen bir diğer model BYD ise Türkiye piyasasında 3 Kasım tarihinde boy gösterecek.

FENGON 500

Yakın gelecekte trafiğe çıkacak olan SUV modellerinden biri olan Fengon 500 1.5 Premium’un fiyatı 1.175.000 TL olarak belirlendi.

FENGON 5

DFSK Fengon 5 1.5T Premium modeli, başlangıç lansman fiyatı olarak 1.590.000 TL’den satışa sunuluyor.

EC 31 PRO

Elektrikli kamyonet EC31 PRO tek kabin 1.140.000 TL’den satışa çıktı.

C31 1.5 M/T PRO – C32 1.5 M/T PRO

Piyasaya sunulan 2 benzinli ticari araçtan ilki olan C31 1.5 M/T PRO tek kabin pick-up modeli, oldukça ekonomik bir seçenekle 675.000 TL’den satışa sunuldu. Diğer benzinli ticari araç olan C32 1.5 M/T PRO çift kabin modeli ise 720.000 TL’lik fiyatıyla tüketicilerin karşısına çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort